bootstrap html templates

O poliklinici

Poliklinika

Poliklinika Škvorc od 2004. godine djeluje kao poliklinika za ginekologiju i porodiljstvo, internu medicinu i radiologiju. Ustrajan rad i dugogodišnje iskustvo te povjerenje naših pacijenata razlog su proširenja usluga koje pružamo i to na područje dermatovenerologije, medicinski potpomognute oplodnje i dnevne bolnice, te neurologije.

Edukacija

Uspješnom djelovanju svakako doprinosi ulaganje u edukaciju naših djelatnika koji stručnim i modernim pristupom, ali i bogatim radnim iskustvom pacijentima pružaju obavljanje svih naših usluga bez čekanja, te jamče diskreciju, brzinu, kvalitetu i točnost nalaza.

Povjerenje

Osluškivanje potreba i stečeno povjerenje uz korištenje najsuvremenije opreme poticaj su nam za razvoj i napredak, kako osobni tako i poslovni, a opet sve kako bi naši korisnici dobili najbolju uslugu.

Vrhunska usluga

Ugodno okruženje, stručno i profesionalno osoblje uz individualan pristup i pomoć najsuvremenije opreme osiguravaju vam vrhunsku uslugu te daju brzu i kvalitetnu dijagnostiku. 

Vrhunski pristup

Osiguravamo osobni kontakt s liječnikom specijalistom koji vas tretira u skladu s najvišim medicinskim zahtjevima i standardima medicinske struke.

Adresa

Malinska 1
Samobor 10430
Hrvatska

Kontakt

Email: info@poliklinika-skvorc.hr 
Tel: +385 1 3385 222 
Fax: +385 1 3385217

Radno vrijeme

PON - ČET: 08:00 - 20:00
PET: 08:00 - 14:00
i prema dogovoru